Onze nieuwe website is live gegaan!

27 november 2023

Onze nieuwe website is live gegaan!

Je zag het vast meteen (of stiekem niet): onze nieuwe website is live! We hebben hard gewerkt om onze website in een compleet nieuw jasje te steken en een plek te creëren bomvol inspiratie van de meest prachtige tuinen. Wij zijn er best wel trots op en daarom nodigen we je graag uit om een kijkje te nemen!

Van tuinontwerp tot aanleg en van houtbouw tot tuinverlichting. De nieuwe website laat jou overzichtelijk zien wat we allemaal voor je doen, wie we zijn en waarvoor we staan. We hebben hier voldoende ruimte om nog meer van onze kennis te delen met jou én je vindt hier volop inspiratie voor je nieuwe tuin.

Bij Van Bentum Hoveniers realiseren we graag een totaalplaatje van een tuin. Hoe zo’n Van Bentum Tuin ontstaat, laten we je zien aan de hand van een handig stappenplan. Bovendien krijg je een fijn overzicht van verschillende prachtige projecten van onze hand. Bij ieder project vind je volop inspirerende foto’s, zodat je een goed beeld krijgt van de stijl van een tuin en of het wellicht elementen bevat voor jouw droomtuin!

De komende weken blijven we de website uitbreiden. Bezoek onze website dus regelmatig om op de hoogte te blijven!

Raak geïnspireerd door onze projecten

Magazine aanvragen

Meer inspiratie en
informatie?

Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen. Ons magazine staat vol met ideeën voor jouw eigen tuin, veranda en verlichting.