Tuinverlichting

Jouw droomtuin in de spotlights

Tuinverlichting is dé finishing touch van een tuin. Naast dat tuinverlichting natuurlijk heel functioneel is, zorgt het meteen voor sfeer in je tuin. Denk aan de gezellige zomeravonden dankzij de lampen op je terras, maar zeker ook aan de winter, als die tuinspot onder de boom zorgt voor een mooi schouwspel. Tuinverlichting is met recht onmisbaar, als je het ons vraagt!

Verlichting maakt van je tuin een verlengstuk van je interieur

Met een doordacht lichtplan en tuinverlichting krijgt jouw tuin het hele jaar door de aandacht die hij verdient. Welke eyecatchers in je tuin zet je in de spotlight met sfeerverlichting? En op welke plekken breng je functioneel licht aan? In de ontwerpfase vertellen we je alles over tuinverlichting en maken we een lichtplan op maat voor jouw tuin.

Tuinverlichting is de finishing touch van een droomtuin

Tuinverlichting brengt je tuin tot leven

Tuinverlichting verbindt je tuin met je interieur. Hiervoor werken we met de hoogwaardige en moderne tuinverlichting van onze leverancier In-Lite. In ons lichtplan voor je tuin gebruiken we verschillende soorten verlichting. Van strakke staande lampen voor het tuinpad tot up-down lampen op de schutting, die de diepte van je tuin benadrukken. Met gevelverlichting betrekken we het huis bij de tuin en zorgen we voor een luxe uitstraling.

Een mooi verlichte tuin ademt sfeer en daarin spelen grondspots een hoofdrol. Een bijzondere boom of border is een blikvanger in de tuin en verdient het natuurlijk niet om te verdwijnen in het donker. Grondspots belichten het groen van onderaf. Dit zorgt voor een prachtig effect en creëert een boeiend lichtspel.

Wil je een Van Bentum tuin? Dan mag een goed lichtplan voor je tuin niet ontbreken!

Met een sterk lichtplan zorgen we ervoor dat jouw tuin er sfeervol uitziet, maar ook praktisch en efficiënt verlicht is. Bij voorkeur plaatsen we tuinverlichting in de aanlegfase van jouw tuin. Maar ook in een bestaande tuin is tuinverlichting mogelijk. Het prettige aan het systeem van In-Lite is dat het makkelijk toepasbaar is in elke tuin.

Wil je jouw tuin in de spotlight zetten? Wij gaan graag voor je aan de slag met een lichtplan.

Ben je op zoek naar sfeer in je tuin? Wij helpen je graag! Neem contact op met Marian. Wij gaan graag voor je aan de slag met een lichtplan op maat.

Raak geïnspireerd door onze projecten

Beregening in jouw tuin, gewoon automatisch

Met een automatische beregeningsinstallatie blijft jouw tuin groen en gezond, zonder dat jij er enig omkijken naar hebt. Dat is toch ideaal? De regensensor bepaalt of je tuin extra bewatering nodig heeft. Regent het veel? Dan geeft het systeem geen water af. Is het juist warm en droog? Dan krijgen je planten en je gazon een heerlijke frisse douche in de vroege ochtenduren!

Benieuwd naar onze
diensten?

Bij Van Bentum Hoveniers ontzorgen we je in dit project en verrassen je met onze glimlach én groene ideeën. Check hier wat we voor jou kunnen betekenen!