Tuinaanleg

Jouw droomtuin
leggen wij aan

Het ontwerp voor jouw droomtuin is gereed en de materialen en beplanting zijn uitgekozen. Het is tijd voor de volgende stap: de aanleg van jouw tuin! Dat begint met een duidelijke planning, zodat jij precies weet jij wat je kunt verwachten. Tijdens de tuinaanleg heb je één vast en ervaren aanspreekpunt: Teus Jan. Bij hem kun je met al je vragen tijdens de tuinaanleg terecht. Verandert er iets? Dan overlegt hij dat eerst met jou. Gewoon, zoals ’t hoort!

“Het hele jaar door kunnen genieten van een mooie tuin”

Aan de slag

Tijdens het tuinontwerp hebben we al gekeken naar de lijnen, bestrating, beplanting, tuinverlichting en de keuze voor het materiaal. Wil je ook genieten van het gemak van tuinberegening? Dan nemen we dat direct mee bij de tuinaanleg. Zie jij jezelf al helemaal in een fijne veranda? Wij bouwen praktische én esthetische houtbouw, die perfect past bij jouw tuin. Bij Van Bentum hebben we alles in huis wat je nodig hebt om het hele jaar door te genieten van een mooie tuin.

Als we de aanleg van jouw tuin hebben verzorgd, lopen we nog een keer alles na. We checken of alles klopt en maken je tuin netjes schoon. Daarna presenteren we jou graag jouw droomtuin! We bespreken alle ins en outs van je tuin en leggen je bijvoorbeeld uit hoe de tuinverlichting of de beregeningsinstallatie werkt. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent!

Wil je jouw droomtuin realiseren? Wij gaan graag voor je naar de tekentafel.

Ben je op zoek naar een stijlvol tuinontwerp? Wij ontwerpen met duurzame materialen en hebben nog écht kennis van groen. Neem contact op met Marian. Wij gaan graag voor je aan de slag om je droomtuin te ontwerpen én te realiseren.

Raak geïnspireerd door onze projecten

Ieder seizoen én iedere tuin vraagt om ander onderhoud

Een strak ontworpen en mooie tuin, wie geniet er niet van? Maar zo’n prachtige tuin vraagt wel om regelmatig onderhoud en verzorging. Als je de natuur vrij spel geeft, verdwijnen de lijnen en vormen van je zorgvuldig aangelegde tuin al snel en dat is zonde! Wij weten precies wat jij nodig hebt om het hele jaar plezier te hebben van een mooi verzorgde tuin.

Benieuwd naar onze
diensten?

Bij Van Bentum Hoveniers ontzorgen we je in dit project en verrassen je met onze glimlach én groene ideeën. Check hier wat we voor jou kunnen betekenen!