Tuinonderhoud

Bij ons staat groen nog écht centraal

Een strak ontworpen en mooie tuin, wie geniet er niet van? Maar zo’n prachtige tuin vraagt wel om regelmatig onderhoud. Zonder de juiste verzorging verdwijnen de lijnen en vormen van je zorgvuldig aangelegde tuin al snel. Wij weten precies wat jij nodig hebt om het hele jaar door plezier te hebben van een mooie tuin.

Een tuin die leeft, heeft aandacht nodig

Wij verzorgen tuinonderhoud voor zowel particulieren als bedrijven. Een tuin vraagt om verschillende soorten onderhoud afhankelijk van het seizoen. Wij plannen dit in op de juiste periodes in het jaar, zodat jij er geen omkijken naar hebt en het hele jaar door kunt genieten van een mooie tuin.

Is het tuinonderhoud jou een doorn in het oog? Zit je graag buiten, maar staat het gras tot je knieën en gooit het onkruid tussen de tegels roet in het eten? Wij helpen je graag! Tuinonderhoud is een van de belangrijkste zaken voor een mooie groene tuin. Daarom verzorgen wij met plezier het onderhoud van jouw tuin. Of het nu gaat om het snoeien van je bomen, verticuteren van je gazon, het optimaliseren en bemesten van de grond of het in model brengen van wolken of hagen.

“Ieder seizoen én iedere tuin vraagt om ander onderhoud”

Ieder seizoen én iedere tuin vraagt om ander onderhoud

Een boom is een prachtige blikvanger en zorgt voor leven in de tuin. De juiste verzorging van bomen is een cruciaal onderdeel van het behoud en onderhoud van jouw tuin. Wij kijken samen met jou, welk onderhoud nodig is om ze het best tot hun recht te laten komen. Staan er grote bomen die gesnoeid moeten worden? Daarvoor draaien wij onze hand niet om. We helpen je graag!

Van regelmatig onderhoud tot seizoensgebonden of zelfs eenmalig. Wij bieden je verschillende vormen van tuinonderhoud aan. Ieder seizoen én iedere tuin vraagt om ander onderhoud. Wil je graag het hele jaar door genieten van je tuin en deze ook in de winter in topconditie houden? Dan is regelmatig onderhoud een goed idee. In de meeste gevallen komen wij regelmatig of seizoensgebonden langs. Zo is jouw tuin het hele jaar door mooi groen! 

We weten precies wat jouw tuin nodig heeft

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerp en de aanleg van jouw tuin en helpen je vervolgens graag met het tuinonderhoud. Wil je meer weten? Neem contact op met ons.

Raak geïnspireerd door onze projecten

Unieke houtbouw in jouw tuin

Wil je een echte eyecatcher in jouw tuin, zoals een stijlvolle veranda of een strakke schutting? Of wil je een stevige vlonder die jaren meegaat? Wij bouwen praktische én esthetische houtbouw, die perfect past bij de uitstraling van jouw tuin.

Benieuwd naar onze
diensten?

Bij Van Bentum Hoveniers ontzorgen we je in dit project en verrassen je met onze glimlach én groene ideeën. Check hier wat we voor jou kunnen betekenen!