Diensten

Van Bentum Hoveniers maakt van jouw tuin een unieke beleving. Van het ontwerp tot het groen, maar ook aan de veranda, de verlichting en zelfs de beregening is gedacht. Onze klant ervaart de luxe van totale ontzorging.

Tuinontwerp

Tuinontwerp

Een tuin is zoveel meer dan beplanting en bestrating. Het is het verlengstuk van je woning en zorgt elke dag en elk seizoen voor dat heerlijke vakantiegevoel. Van Bentum Hoveniers ontwerpt tuinen om in te genieten.

Tuinaanleg

Tuinaanleg

Het ontwerp voor jouw droomtuin is gereed en de materialen en beplanting zijn uitgekozen. Het is tijd voor de volgende stap: de aanleg van jouw tuin! Dat begint met een duidelijke planning.

Tuinonderhoud

Tuinonderhoud

Een strak ontworpen en mooie tuin, wie geniet er niet van? Maar zo’n prachtige tuin vraagt wel om regelmatig onderhoud. Wij weten precies wat jij nodig hebt om het hele jaar door plezier te hebben van je tuin.

Tuinhoutbouw

Tuinhoutbouw

Duurzaamheid staat bij ons voorop. Dat geldt voor het ontwerpen en aanleggen van jouw droomtuin en zeker ook voor onze houtbouw. Wij staan voor esthetische houtbouw, waarvan jij jarenlang kunt genieten.

Tuinverlichting

Tuinverlichting

Tuinverlichting is dé finishing touch van een tuin. Naast dat tuinverlichting natuurlijk heel functioneel is, zorgt het meteen voor sfeer in je tuin.

Tuinberegening

Tuinberegening

Een beregeningsinstallatie is het beste advies voor een groene en gezonde tuin. Bij Van Bentum Hoveniers werken we met duurzame, hoogwaardige beregeningsinstallaties, die weinig onderhoud vergen.

Benieuwd hoe een Van Bentum tuin ontstaat?

Bij het ontwerpen van een nieuwe tuin, komt er van alles op je af. Bij Van Bentum ontzorgen we je van A tot Z tijdens dit project. Bekijk hoe in 10 stappen een Van Bentum tuin tot stand komt.

neem contact met ons op

Wil je kennismaken?

Voor een kennismaking of een ontwerp nodigen wij je graag uit om een afspraak te maken. Zo kunnen we je alle tijd en aandacht geven. Vul ons contactformulier in en wij bellen je zo snel mogelijk terug.