Tuinontwerp

Jouw droomtuin
ontwerpen wij

Heerlijk een kop koffie drinken in de ochtendzon. Samen met familie en vrienden gezellig borrelen in de veranda. Maar ook binnen genieten van een prachtig uitzicht als de lampen in de tuin aanspringen als het donker is. Een tuin is zoveel meer dan beplanting en bestrating alleen. Het is het verlengstuk van je woning en zorgt elke dag en elk seizoen weer voor dat heerlijke vakantiegevoel.

We ontwerpen tuinen om in te genieten

Hoe ziet jouw ideale tuin eruit? Houd je van modern, landelijk of bijvoorbeeld met een Japanse twist? Zie jij jezelf al zitten op het terras om tot in de late uurtjes na te tafelen met vrienden? Zoek je een kindvriendelijke tuin? Of wil je liever volledig ontspannen in een groene tuin met wellness? Van Bentum Hoveniers zet jouw wensen om in een droomtuin.

Of het nu gaat om een tuin bij een nieuw te bouwen landelijke woning of de renovatie van een bestaande stadstuin, een goed ontwerp begint bij een kennismaking. Graag leren we jou en je wensen kennen. Om een goed beeld te krijgen van jouw stijl, nodigen we je uit om een moodboard te maken met planten, stijlen en tuinen die jou aanspreken. Check hiervoor zeker onze Pinterest voor inspiratie!

“Welke stijl je voorkeur ook heeft,
wij zorgen ervoor dat het tuinontwerp past bij jouw wensen!”

Alle elementen komen samen in een ontwerp op maat

Elk tuinontwerp is uniek. Om jouw ideale tuin te kunnen ontwerpen, bekijken we dan ook graag de woning en de ligging. Zo krijg jij altijd een tuinontwerp op maat, dat perfect past bij jou en je huis. Van de lijnen tot de bestrating en van de keuze voor duurzame materialen tot de beplanting. Een belichtingsplan voor sfeervolle tuinverlichting maakt het totaalplaatje af. Om je tuin in topconditie te houden, nemen we meteen de beregening mee in het plan.
In het ontwerp verwerken wij ons advies voor materialen, die passen bij de uitstraling van je woning. Zodra het tuinontwerp klaar is, nemen we deze uitgebreid met je door. Heb je nog aanpassingen? Geen probleem! We verwerken je suggesties totdat je helemaal tevreden bent.

Wij maken je tuinontwerp standaard in 2D. Wil je jouw tuinontwerp beleven alsof je er al in staat? Kies dan (tegen meerprijs) voor een 3D plattegrond of een 3D compleet tuinontwerp. Wil je het echt helemaal voor je zien en door je tuin lopen alsof het ontwerp tot leven komt? Dan is het ook mogelijk om te kiezen voor een 360 graden tour of 3D animaties.

2D-tuinontwerp
(standaard)

We zorgen voor een gedetailleerd handgetekend tuinontwerp op schaal. Je krijgt meteen een helder beeld van jouw nieuwe tuin!

3D-plattegrond
(plattegrond)

Bij de 3D plattegrond zie je in één oogopslag hoe jouw tuin er straks uit komt te zien. Hoe we de diepte benadrukken, het lijnenspel: alles wordt duidelijk!

3D-tuinontwerp
compleet

Deze gedetailleerde visualisatie brengt ons tuinontwerp voor jou tot leven. Je mag alvast een eerste stap zetten in jouw droomtuin!

Wil je jouw droomtuin realiseren? Wij gaan graag voor je aan de slag.

Ben je op zoek naar een stijlvol tuinontwerp? Wij ontwerpen met duurzame materialen en hebben nog écht kennis van groen. Neem contact op met Marian. Wij gaan graag voor je aan de slag om je droomtuin te ontwerpen én te realiseren.

Raak geïnspireerd door onze projecten

Jouw droomtuin leggen wij aan

Het ontwerp voor jouw droomtuin is gereed en de materialen en beplanting zijn uitgekozen. Het is tijd voor de volgende stap: de aanleg van jouw tuin! Dat begint met een duidelijke planning, zodat jij precies weet jij wat je kunt verwachten. Tijdens de tuinaanleg heb je één vast en ervaren aanspreekpunt: Teus Jan. Bij hem kun je met al je vragen tijdens de tuinaanleg terecht. Verandert er iets? Dan overlegt hij dat eerst met jou. Gewoon, zoals ’t hoort!

Benieuwd naar onze
diensten?

Bij Van Bentum Hoveniers ontzorgen we je in dit project en verrassen je met onze glimlach én groene ideeën. Check hier wat we voor jou kunnen betekenen!