Tuinhoutbouw

Vier de seizoenen met houtbouw

Wil je een echte eyecatcher in jouw tuin, zoals een stijlvolle veranda of een strakke schutting? Of wil je een stevige vlonder die jaren meegaat? Wij bouwen praktische én esthetische houtbouw, die perfect past bij de uitstraling van jouw tuin.

Hoogwaardige houtbouw

Duurzaamheid staat bij ons voorop. Dat geldt voor het ontwerpen en aanleggen van jouw droomtuin en zeker ook voor onze houtbouw. Wij staan voor esthetische houtbouw, waarvan jij jarenlang kunt genieten. Daarom gebruiken we alleen duurzame materialen. We leggen de lat hoog en werken met een scherp oog voor detail elke constructie tot in de puntjes af.

In de ontwerpfase voor jouw tuin bespreken we ook je wensen voor tuinhoutbouw. Houtbouw speelt een grote rol in de uitstraling van je tuin. Kies je voor hoogwaardige hardhouten lamellen of ga je liever voor strakke Douglas schutting? Een hardhouten vlonder is een mooie tegenhanger naast grote grijze tegels. Kortom: houtbouw zorgt voor sfeer in je tuin!

“Van luxe veranda tot stijlvol tuinhuis”

Veelzijdige veranda

Een veranda is voor veel mensen een grote wens in een droomtuin. En dat begrijpen wij heel goed! Zomers geniet jij heerlijk koel in de schaduw van een koud drankje. In het najaar kruip je onder een dekentje in de veranda om de zomer nog even te rekken. De veranda biedt beschutting, zodat jij alle seizoenen kunt genieten van het goede buitenleven.

Wij realiseren hoogwaardige en duurzame veranda’s en gastenverblijven, die een waardevolle toevoeging zijn voor een grote, maar zeker ook een kleinere tuin. Doordat we alles in eigen hand houden, kunnen we een veranda op maat ontwerpen en bouwen, die perfect past in jouw tuin en bij de stijl van je woning.

Wil je jouw droomtuin realiseren? Wij gaan graag voor je naar de tekentafel.

Ben je op zoek naar een stijlvol tuinontwerp? Wij ontwerpen met duurzame materialen en hebben nog écht kennis van groen. Neem contact op met Marian. Wij gaan graag voor je aan de slag om je droomtuin te ontwerpen én te realiseren.

Raak geïnspireerd door onze projecten

Jouw droomtuin in de spotlights

Tuinverlichting is dé finishing touch van een droomtuin. Naast dat tuinverlichting natuurlijk heel functioneel is, zorgt het meteen voor sfeer in je tuin. Denk aan de gezellige zomeravonden dankzij de lampen op je terras, maar zeker ook aan de winter, als die spot onder de boom zorgt voor een mooi schouwspel. Tuinverlichting is met recht onmisbaar, als je het ons vraagt!

Benieuwd naar onze
diensten?

Bij Van Bentum Hoveniers ontzorgen we je in dit project en verrassen je met onze glimlach én groene ideeën. Check hier wat we voor jou kunnen betekenen!