Gewoon, zoals
wij werken

Van Bentum Hoveniers combineert het beste van twee werelden: een scherp oog voor ontwerp en design met een immense kennis van planten. Van het straatwerk tot een luxe veranda, maar ook het groen, duurzame materialen en stijlvolle verlichting. Al die elementen samen vormen een prachtig totaalplaatje: een sfeervol tuinontwerp dat een verlengstuk is van je woning. Wij worden er blij van!

Over van Bentum

Jouw hoveniers
gewoon uit Barneveld

“Bij ons staat groen nog écht centraal.” Met die gedachte hebben Teus Jan en Marian Van Bentum Hoveniers opgericht. Om hun passie voor planten te delen en te laten zien dat moderne tuinen juist heel goed samengaan met prachtig groen. Van het buitenleven en samenwerken met het team tot het gemoedelijke klantcontact: daarvoor doen ze het!

Of het nu een zachte zonnige lentedag is of een regenachtige herfstdag, iedere dag heeft Teus Jan weer zin om aan de slag te gaan. In zijn jonge jaren als leerling-hovenier zag hij een verschil ontstaan tussen de oudere generatie met een liefde voor planten en de jongere generatie, voor wie tijd en gemak belangrijk zijn. Langzaamaan kwamen er steeds meer vol getegelde tuinen in het straatbeeld. Een doorn in zijn oog. Een groene tuin hoeft namelijk helemaal niet moeilijk te zijn of veel tijd te kosten. Zijn missie? Prachtige, sfeervolle en groene buitenruimtes creëren, waarin je vier seizoenen lang geniet van het buitenleven.

Tot in het kleinste detail

Bij Van Bentum Hoveniers draait het om het totaalplaatje. Een vakkundige aanleg gaat dan ook niet zonder een stijlvol tuinontwerp, dat klopt tot in het kleinste detail. Een ontwerp dat feilloos aansluit op de woning. Marian draait haar hand er niet voor om. Naast het tuinontwerp zorgt zij ervoor dat alles vloeiend verloopt. Van het klantcontact tot de planning, maar ook de marketing. ‘Bijna goed’ komt niet in haar woordenboek voor. Als perfectionist weet ze precies wat ze wil. Laat het dus aan haar over, want zij regelt het voor je!

Zonder onze toppers zijn wij nergens

Ons team weet alles van tuinen en combineert deze kennis met stijlvolle tuinontwerpen en een vakkundige aanleg. Wie van ons je ook ontmoet, allemaal houden we van het betere buitenleven! Van tuinen waarin groen nog écht centraal staat. En zoveel als we van planten houden, zo genieten we van persoonlijk contact. We ontmoeten onze klanten graag voor een praatje. We werken nauwkeurig, zelfs als het gaat om onze planning. Loopt iets anders dan verwacht? Dan overlegt Teus Jan dat met je, gewoon zoals ’t hoort!

Benieuwd naar onze
diensten?

Bij Van Bentum Hoveniers ontzorgen we je in dit project en verrassen je met onze glimlach én groene ideeën. Check hier wat we voor jou kunnen betekenen!

Raak geïnspireerd door onze projecten

Voor een kennismaking of een tuinontwerp nodigen wij je graag uit om een afspraak te maken.