Tuinberegening

Beregening in jouw tuin, gewoon automatisch!

Een beregeningsinstallatie is het beste advies voor een groene en gezonde tuin. Bij Van Bentum Hoveniers werken we alleen met duurzame, hoogwaardige beregeningsinstallaties, die weinig onderhoud nodig hebben. Voor de borders gebruiken we druppelslangen. Het gazon houden we groen met pop-up sproeiers, die wegzakken in het gras als ze uitstaan.

Een groene en gezonde tuin

Hoe fijn is het als je geen enkel omkijken hebt naar het bewateren en groen houden van je gazon en planten? En je geen buren meer hoeft in te schakelen als je op vakantie gaat? Je kunt kiezen voor een eenvoudige installatie met een handmatige bediening of om de beregening volledig te laten automatiseren. Dan bepaal je zelf de voorkeursdagen- en tijden voor de bewatering van je tuin. Gewoon vanaf de bank, eenvoudig op je telefoon.

“Optimale verzorging voor al het groen in je tuin.”

Welk beregeninginstallatie past het beste in jouw tuin?

Met een automatische beregeningsinstallatie blijft jouw tuin groen en gezond, zonder dat jij er enig omkijken naar hebt. Dat is toch ideaal? De regensensor bepaalt of je tuin extra bewatering nodig heeft. Regent het veel? Dan geeft het systeem geen water af. Is het juist warm en droog? Dan krijgen je planten en je gazon een heerlijke frisse douche in de vroege ochtenduren!

Heb je een tuin met weinig oppervlakte? Sproeisystemen zijn zeker niet alleen bedoeld voor grote tuinen. Zelfs in de kleinste stadstuinen plaatsen wij beregeningsinstallaties voor onze klanten. Wij adviseren je graag welke beregeningsinstallatie voor jouw tuin praktisch en efficiënt is. Bij voorkeur leggen we de installatie direct aan bij de aanleg van de tuin, maar ook in een bestaande tuin is een beregeningsinstallatie mogelijk. Wij installeren de beregeningsinstallatie zorgvuldig en zorgen ervoor dat deze nagenoeg onzichtbaar is. Het systeem sluiten we aan op je waterleiding of op een eigen bron.

De aanleg van jouw droomtuin

Wil je ook graag een stijlvolle tuin bij jou gerealiseerd zien met een beregeningsinstallatie? Neem contact met ons op en we ontwerpen graag jouw droomtuin.

Raak geïnspireerd door onze projecten

Jouw droomtuin, ontwerpen wij

Samen met familie en vrienden gezellig borrelen in de veranda. Heerlijk een kop koffie drinken in de ochtendzon. Maar ook binnen genieten van een prachtig uitzicht als de lampen in de tuin aanspringen als het donker is. Een droomtuin is zoveel meer dan planten en bestrating alleen. Het is het verlengstuk van je woning en zorgt elke dag en elk seizoen weer voor dat heerlijke vakantiegevoel.

Benieuwd naar onze
diensten?

Bij Van Bentum Hoveniers ontzorgen we je in dit project en verrassen je met onze glimlach én groene ideeën. Check hier wat we voor jou kunnen betekenen!