Vier de seizoenen met een sfeervolle veranda

05 februari 2024

Vier de seizoenen met een sfeervolle veranda

Genieten van een kop koffie in de ochtend of met vrienden borrelen in de avond. Een veranda biedt alle comfort om het hele jaar door te genieten van het buitenleven en het is dé manier om thuis meer leefruimte te creëren. Wedden dat de veranda al snel je favoriete plek in huis wordt?

Hoogwaardig hardhout

Deze veranda in Barneveld heeft zijn prachtige luxe uitstraling te danken aan de materiaalkeuze. Het hoogwaardige hardhout zorgt voor warmte en steekt mooi af tegen de zwarte Douglas planken. De betonnen vloer houdt het geheel rustig en sluit goed aan op de keramische staptegels van de tuin. De rand grind voor de veranda benadrukt de hoogte en zorgt voor een sjiek effect. Bovendien is het functioneel: onder het grind is een drainagebuis ingegraven, zodat er geen water blijft staan.

Sfeervolle verlichting

Met de juiste buitenverlichting geniet je tot in de late uurtjes in je veranda en houd je het gevoel van buitenzijn zo lang mogelijk vast. Om een warme sfeer te creëren, hebben we in deze veranda gekozen voor de wandlamp Ace Up-Down van In-lite. Deze stijlvolle wandspot geeft een gerichte bundel licht naar boven en beneden. Deze wandlamp zorgt ervoor dat het licht gelijkmatig verdeeld wordt, zonder dat het licht verblindt.

Glazen schuifwand

Buitenleven wordt steeds belangrijker, maar het Nederlandse weer maakt het niet altijd even aangenaam om buiten te vertoeven. Met glazen schuifwanden geven we de overkapping een upgrade tot een comfortabele buitenkamer. Schuif je de deuren dicht, dan kun je het hele jaar door van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat buiten genieten. Heerlijk beschut tegen regen en wind.

Raak geïnspireerd door onze projecten

Magazine aanvragen

Meer inspiratie en
informatie?

Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen. Ons magazine staat vol met ideeën voor jouw eigen tuin, veranda en verlichting.