Johan en Lisa

Moderne tuin in Barneveld

Een moderne tuin, waarin groen een hoofdrol speelt. Dat een strakke tuin juist heel goed samengaat met groen, bewijst dit sfeervolle tuinontwerp in Barneveld.

Moderne en strakke tuinen zijn geliefd. Ze zijn overzichtelijk, strak en eenvoudig in onderhoud. Kies je voor de moderne stijl, dan gebruiken wij strakke lijnen als basis voor het tuinontwerp. De rustige uitstraling versterkt het ontwerp van de woning. Deze tuin in Barneveld is hiervan een mooi voorbeeld, met moderne aspecten, zoals de strakke keramische tegels, een bijzonder waterelement en veel ruimte voor groen met de siergrassen, bamboe en de prachtige taxuswolken. Juist in een moderne tuin voegen wij graag organische vormen toe. De taxuswolken en de meerstammige boom geven mooie zachte rondingen in de verder strakke tuin.

De veranda is de kers op de taart en een lang gewenste droom van de bewoners. Er is toch niets fijner dan een veranda in je tuin om extra lang te genieten van het buitenleven? We hebben gekozen voor de warme uitstraling van hardhout en strak zwart voor een luxe uitstraling. De sfeerverlichting in combinatie met de luxe loungeset van HG Tuinmeubelen maken het geheel af.

Voor een kennismaking, een ontwerp of offerte nodigen wij je graag uit om een afspraak te maken.