Mark en Rosalie

Moderne Japanse tuin in Ede

Serene sfeer

Rust, ruimte en een serene sfeer. Japanse invloeden zie je steeds vaker terugkomen en dat is niet voor niets. In Ede mochten we deze moderne Japanse tuin ontwerpen voor Mark en Rosalie. Door te spelen met vormen, hoogtes en materialen hebben we een tuin gerealiseerd, die perfect aansluit op de woning.

De organische vormen geven zachtheid aan de tuin. Kijk maar eens naar de kronkelende paden van witte grind in combinatie met verspringende keramische staptegels. Het steekt prachtig af bij het groen van de siergrassen, klimop en bomen. De echte blikvangers in deze Japanse tuin zijn de waterval en de vijver en maken dat je helemaal relaxed wordt bij het geluid van het kabbelende water. Kon’nichiwa droomtuin!

De klant aan het woord

“In no time heeft Teus-Jan onze prachtige tuin opgeleverd”

We zijn super blij met het werk van hoveniersbedrijf van Bentum. Door het goede contact met Marian hadden we het vertrouwen om onze tuin door hun te laten maken. Het ontwerp zag er al goed uit, maar in no time heeft Teus-Jan onze prachtige tuin opgeleverd. Tijdens de werkzaamheden hebben we volledig op Teus-Jan vertrouwd en dat heeft heel goed uitgepakt!

Mark en Rosalie

Voor een kennismaking, een ontwerp of offerte nodigen wij je graag uit om een afspraak te maken.