Rob en Marilyn

Landelijke tuin in Leusden

Wil je graag een rustige tuin, waarin je heerlijk kunt genieten van de natuur? Een tuin die perfect past in het landschap om je woning heen? Kies dan voor een landelijk tuin.

Bij het ontwerp van een landelijke tuin kiezen we voor een eenvoudige indeling en gebruiken we veel groen, water, knusse zitjes en bijvoorbeeld fruitbomen. Een groen gazon en mooie beplanting of heesters kunnen natuurlijk niet ontbreken! De automatische beregeningsinstallatie zorgt ervoor dat de landelijke tuin in topconditie blijft.

En tegelterras van gebakken waaltjes en Oudhollandse tegels maken de zitjes extra knus. We hebben bewust gekozen om de strakke lijnen van de bestrating te combineren met organische vormen van de borders voor een spannend effect. De lijnen van de bestrating worden ook onderbroken door een prachtige grote olijfboom in een cortenstalen bak. Met recht een blikvanger! Een ruime veranda grenzend aan het tegelterras of gazon zien we ook vaak terug in een landelijke tuin. De hoge erfafscheiding in duurzaam hout van hoge kwaliteit maakt het plaatje af en zorgt ervoor dat je geniet van je landelijke tuin in privacy!

Voor een kennismaking, een ontwerp of offerte nodigen wij je graag uit om een afspraak te maken.