Bert en Fleur

Landelijke kindvriendelijke tuin in Putten

Een tuin ontwerpen in rustige, landelijke sferen, die ook nog eens kindvriendelijk is. Is dat mogelijk? Een vraag die we vaak krijgen en waarmee wij wel raad weten! In Putten hebben we deze tuin gerealiseerd, waarvan het hele gezin met volle teugen geniet.

Uniek aan deze achtertuin in Putten zijn de diepte en het aantal vierkante meters. In het ontwerp hebben we ervoor gekozen om enkele delen te verhogen. Hoogteverschillen zorgen namelijk voor nog meer diepte en tegelijk voor knusse hoekjes in de tuin. Zo creëerden we een verhoogd speelterras waar twee schommels hangen. Een trampoline kan natuurlijk niet ontbreken in een kindvriendelijke tuin!

Een van de favoriete plekjes van het gezin is de landelijk veranda. Deze hebben we gebouwd op een verhoogd deel, waardoor het een prachtige blikvanger is geworden. Door voor dezelfde uitstraling te kiezen voor de erfafscheiding, creëren we eenheid in de tuin.

In de voortuin hebben we de landelijke stijl doorgevoerd met prachtige Oudhollandse tegels in combinatie met getrommelde waaltjes in visgraatverband gelegd. Dit zorgt voor een stoere en tegelijk landelijke, warme uitstraling. Voor het overige deel van de voortuin kozen we voor organische vormen. Dit maakt het tuinontwerp spannend en werkt verzachtend naast de strak bestraatte oprit.

Voor een kennismaking, een ontwerp of offerte nodigen wij je graag uit om een afspraak te maken.