Martijn en Kim

Mediterrane tuin in Hooglanderveen

Heerlijk ontspannen in de jacuzzi, uitgebreid koken in de buitenkeuken en lang natafelen met vrienden. De mediterrane tuin is dé plek waar je het stadsleven ontvlucht en helemaal tot rust komt.

Voor dit tuinontwerp in Hooglanderveen hebben we ons helemaal laten inspireren door mediterrane invloeden. Toscaanse tuinen zijn vaak een perfecte inspiratiebron voor tuinontwerpen in een Zuid-Europese sfeer. Denk aan de warme aardetinten en natuurlijke materialen, zoals fijn grind en hout, dat we voor deze tuin hebben gebruikt.

Wist je dat mediterrane tuinen heel goed samengaan met het gevoel van luxe en wellness? Vanuit de jacuzzi heb je met een drankje in je hand uitzicht op een grote olijfboom met daaromheen geurige lavendel. Een schaduwdoek biedt verkoeling tijdens warme zomerdagen en geeft meteen die mediterrane sfeer. En hoe heerlijk is die buitendouche?

Bovendien is de tuin is voorzien van een riante buitenkeuken, waar je heerlijk uitgebreid kunt koken. Om daarna lang na te tafelen en te borrelen met vrienden en familie op het ruime vlonderterras. Zie jij jezelf al helemaal zitten?

Voor een kennismaking, een ontwerp of offerte nodigen wij je graag uit om een afspraak te maken.