Ernest en Miranda

Landelijke groene tuin in Zwartebroek

Alle elementen voor genieten komen samen in deze prachtige landelijk tuin in Zwartebroek. Het materiaalgebruik sluit naadloos aan op de rustieke stijl van de woning. Water, stenen, hout en groen vormen een uniek samenspel, dat van deze tuin een oase van rust en ruimtelijkheid maakt. Voor de échte buitenleven ervaring!

Wil je graag een tuin die opgaat in het landschap om je woning heen? Ga dan voor een landelijk tuin! Deze tuin in Zwartebroek is hiervan een prachtig voorbeeld. In een karakteristieke landelijke tuin als deze is het gebruik van duurzame materialen van hoge kwaliteit bepalend. Zoals de kleurvaste tegels of het hardhout voor een veranda met allure. Deze duurzame materialen worden met de jaren alleen maar mooier. Het terras krijgt karakter door de bijzondere combinatie van grote Oudhollandse tegels met grind.

Een landelijke tuin blijft mooi dankzij de automatische beregeningsinstallatie. Van druppelslangen onder hagen en perken tot nevelsproeiers in kleine borders. Voor het gazon gebruiken we pop-up sproeiers, die onzichtbaar zijn als de er geen bewatering nodig is. Ideaal toch? Voor een gezonde groene tuin, waar je geen omkijken naar hebt!

Voor een kennismaking, een ontwerp of offerte nodigen wij je graag uit om een afspraak te maken.