Tommie en Merel

Stijlvolle tuin in Bunnik

Door te spelen met vormen, hoogtes en materialen hebben we in Bunnik een tuin gerealiseerd, waar het hele gezin geniet van het betere buitenleven. Een moderne tuin is prachtig. Dat weten we bij Van Bentum als geen ander. Maar om een strakke tuin te creëren, die ook sfeervol is; dat luistert nauw.

Met veel aandacht voor strak straatwerk, de juiste mix van materialen en tuinverlichting maken wij een ontwerp voor een moderne tuin die niet alleen perfect aansluit op de woning, maar waarin je ook geniet van de fijne sfeer en het liefst urenlang vertoeft.

Stijlvol en speels komen samen in deze tuin en dat maakt het tot een heerlijke plek voor het hele gezin. Hoe we dat realiseren? Onder meer door hoogteverschillen te creëren en zo de tuin op te delen in sfeervolle ruimtes met een eigen doel. Zo vind je er niet alleen een schommel en een speelhuisje, maar ook een gezellig terras en een fijne loungehoek. Door te spelen met hoogtes, materialen en vormen hebben we een tuin ontworpen, waarvan jong en oud plezier heeft. Dubbel genieten!

Voor een kennismaking, een ontwerp of offerte nodigen wij je graag uit om een afspraak te maken.