Koen en Anouk

Moderne tuin in Soest

Mix & match

Met de juiste materialen versterk je de uitstraling van de woning. Voor deze grote oprit hebben we daarom gekozen voor een combinatie van witte grind met Zweeds granieten keien voor een rustig geheel Het grind weerkaatst subtiel het zonlicht, waardoor de wit gestucte woning nog beter tot zijn recht komt.

Een tuin ontwerpen die modern én sfeervol is, dat luistert nauw. Groen speelt hierin een belangrijk rol. Denk aan siergrassen, bamboe of olijfwilgen, die mooi afsteken tegen het hout van de erfafscheiding. Met veel aandacht voor planten, strak straatwerk, de juiste mix van materialen en tuinverlichting creëren wij een moderne tuin, die niet alleen perfect aansluit op de woning, maar waarin je het liefst urenlang vertoeft.

De klant aan het woord

“De heren werken onwijs secuur”

Aan de hand van mijn Pinterest moodboard en de ideeen van Van Bentum kwam er een schitterend tuinontwerp naar voren, gemaakt door Teus-Jan van Bentum. De uiteindelijke realisatie hiervan is prachtig! De heren werken onwijs secuur en zijn fijn om rondom huis te hebben. Wij raden Hoveniersbedrijf Van Bentum dan ook ten zeerste aan!

Koen en Anouk

Voor een kennismaking, een ontwerp of offerte nodigen wij je graag uit om een afspraak te maken.