5.0

Reviews

“In no time heeft Teus-Jan onze prachtige tuin opgeleverd”

We zijn super blij met het werk van hoveniersbedrijf van Bentum. Door het goede contact met Marian hadden we het vertrouwen om onze tuin door hun te laten maken. Het ontwerp zag er al goed uit, maar in no time heeft Teus-Jan onze prachtige tuin opgeleverd. Tijdens de werkzaamheden hebben we volledig op Teus-Jan vertrouwd en dat heeft heel goed uitgepakt!
Mark en Rosalie

5.0

Reviews

“De heren werken onwijs secuur”

Aan de hand van mijn Pinterest moodboard en de ideeen van Van Bentum kwam er een schitterend tuinontwerp naar voren, gemaakt door Teus-Jan van Bentum. De uiteindelijke realisatie hiervan is prachtig! De heren werken onwijs secuur en zijn fijn om rondom huis te hebben. Wij raden Hoveniersbedrijf Van Bentum dan ook ten zeerste aan!

Anouk & Koen

5.0

Reviews

“Hij heeft onze verwachtingen ruim overtroffen”

Teus Jan is een echte vakman met oog voor detail. Wij zijn super blij met onze nieuwe tuin. Hij heeft onze verwachtingen ruim overtroffen.

Kim & Martijn

5.0

Reviews

“We zijn zeer tevreden over het eindresultaat!”

Vakkundig en betrouwbaar. Denkt mee in oplossingen, werkt nauwkeurig en communiceert goed. Geen verrassingen achteraf. Zeer tevreden over het resultaat!

Bert & Fleur

5.0

Reviews

“Teus Jan denkt goed met ons mee”

Teus Jan heeft ons geholpen bij de aanleg en nu ook het onderhoud van onze tuin. Het maakt daarbij niet uit of het gaat om beplanting of straatwerk. Hij denkt goed met ons mee, is pro-actief, heeft veel kennis, is hardwerkend en komt zijn afspraken altijd na. Blij mee!

Ernest & Miranda

5.0

Reviews

“Marian heeft ons goed geholpen met het ontwerp”

Wij zijn erg blij met het werk dat van Bentum heeft geleverd. Marian heeft ons goed geholpen met het ontwerp. Eigenlijk hebben wij haar volledig vertrouwd in het ontwerpen van onze tuin en dit vertrouwen heeft zich uitbetaald! Teus Jan heeft samen met zijn broers de tuin vervolgens aangelegd. De mannen hebben heus vakwerk geleverd. Kortom, erg blij met het resultaat.

Berry

5.0

Reviews

“Als je op zoek bent naar kwaliteit en service, dan zou ik Van Bentum zeker aanraden”

Enorm tevreden met de keuze voor Van Bentum. In twee weken tijd is de tuin van een met onkruid vergeven vlakte veranderd in een hele fijne tuin waar we graag veel tijd door gaan brengen met het mooie weer. Tijdens de ontwerpfase is er goed meegedacht door Marian en ook tijdens de aanleg kwam Teus Jan met goede ideeen om nog wat kleine aanpassingen te doen. Teus Jan en Niels hebben samen echt topwerk geleverd en zijn daarnaast ook prettig in de omgang. Dagelijks na het werk werd alles netjes opgeruimd, inclusief de directe omgeving. Buren waren hier ook erg comlimenteus over. Als je op zoek bent naar kwaliteit en service, dan zou ik Van Bentum zeker aanraden.

Lennart Koek

5.0

Reviews

“Goed vakkundig en vooral met een glimlach geregeld”

Teus Jan en Niels ontzettend bedankt voor het creëren van onze nieuwe voortuin.
Van ontwerp tot aanleg, goed vakkundig en vooral met een glimlach geregeld.
Aan te bevelen.

Reinard van de Ridder

5.0

Reviews

“Het genieten kan beginnen!”

Teus Jan maakte naar onze wensen een ontwerp en een heel goede prijs kwaliteit offerte. Komt zijn afspraken na en communiceert goed. Werkt heel netjes en levert kwaliteit. Wat een verandering van onze tuin. We kunnen hoveniersbedrijf van bentum aanraden en het genieten kan beginnen!

Gerald Riezebos

5.0

Reviews

“Het maakt de hele vibe van het huis zo goed en zo af!”

Van bentum hoveniers hebben mij van start tot einde heel vriendelijk en kundig geholpen. Ze luisterden naar mijn ideeën en kwamen met hele waardevolle input. Ze bedachten eigenlijk hetgeen waarvan ik zelf nog niet wist dat ik het wilde. Ze voelden mijn eigen stijltje feilloos aan en sloten hier naadloos op aan. Er werd snel en netjes gewerkt, de mannen waren vriendelijk. Ik ben zó ontzettend blij met mijn tuin het maakt de hele vibe van het huis zo goed en zo af! Ik zou van Bentum hoveniers aan iedereen aanraden!

Ruby Hodge

5.0

Reviews

“Het eindresultaat is verbluffend”

Uiterst tevreden over de wijze waarop het ontwerp en de aanleg van onze achtertuin in een redelijk kort tijdsbestek is gerealiseerd. Het eindresultaat is verbluffend en dat voor een reële prijs. Van harte aanbevolen !

Huib van Driel

5.0

Reviews

“Fijne samenwerking gehad”

Fijne samenwerking gehad, prachtige oprit / tuin aangelegd. Meegedacht over de grondkering en direct kunnen leveren. Alles netjes volgens afspraak. Ik wist zelf aardig goed hoe we het zouden willen maar jullie mogen je eigen ideeën ook zeker laten horen!

 

Kirby Beekman

5.0

Reviews

“Teus Jan heeft mijn tuin een heel nieuw aanzien gegeven”

Teus Jan heeft mijn tuin een heel nieuw aanzien gegeven. Hij heeft een plan gemaakt voor vernieuwing oprit, pad, terras, gazon en beschoeiing en het mooi strak uitgevoerd. Ik krijg volop complimentjes: ben er erg blij mee.

Ellen Diks-Dahlkamp

5.0

Reviews

“De tuin ziet er weer piekfijn uit”

We hebben in 1e instantie contact gezocht voor snoeiwerk maar kwamen al pratende tot de conclusie dat er meer nodig was. Teus Jan kwam met goeie tips en adviezen die hij ook tot volle tevredenheid heeft uitgevoerd. Zegt wat hij doet, doet wat hij zegt. Heel fijn! De tuin ziet er weer piekfijn uit. Teus Jan heeft kennis van zaken en weet waar hij het over heeft - originele en creatieve ideeën waardoor verrassende effecten. Ook uit de omgeving krijgen we leuke reacties. Zeker een aanrader!

Ida Dunsbergen

5.0

Reviews

“Onderhoud aan hen uitbesteed tot grote tevredenheid”

Meerdere tuinen laten aanleggen , en onderhoud aan hen uitbesteed tot grote tevredenheid .
Van ontwerp tot uitvoering van prima kwaliteit
Afspraken worden nagekomen met een zeer goede prijs-/ kwaliteitsverhouding

Henk van der Velden

5.0

Reviews

“Goed oog voor details van de afwerking”

Teus-Jan heeft inmiddels meerdere projecten bij ons aangepakt, o.a. tuinonderhoud, aanleg terras en vervangen beschoeiing. Professioneel en kwalitatief goed werk. Teus-Jan levert op volgens afspraak, denkt met je mee en heeft goed oog voor de details van de afwerking. Wij zijn er erg blij mee.

Masja & Ragnar

5.0

Reviews

“Mijn tuin heeft nu volop sfeer”

Teus Jan heeft mijn geheel bestrate tuin nieuw elan gegeven met een ontwerp en uitvoering waar ik niet snel aan had gedacht. Zoals gebruik van kastanjepalen en het stucen van muren waardoor er nu meer rust en ruimte in de tuin is ontstaan. Middels planten en verlichting heeft mijn tuin nu volop sfeer. En is er gebruik gemaakt van de bestaande bestrating. De communicatie verliep uitstekend en gemaakte afspraken zijn allen nagekomen.

Bertine Wildeboer

5.0

Reviews

“Van een wilde jungle veranderd in een mooie groene tuin”

Niets anders dan lof voor de tuin-toppers van Van Bentum! Onze tuin is van een wilde jungle veranderd in een mooie groene tuin met nieuw gras en onze blauwe regen is na de snoeibeurt toch spontaan weer gaan bloeien 🙂 De hoveniers leveren echt fantastisch werk af! En een mega grote pluim ook voor Marian. We hebben in het verleden contact gehad met meerdere hoveniers maar mede dankzij haar onderscheid Van Bentum zich echt qua communicatie, het meedenken, het advies, de flexibiliteit en hun realistische en eerlijke planning. Hulde!

Carola de Groot

5.0

Reviews

“Kortom: onze ervaring met van Bentum Hoveniers is top!”

Dankzij Marian, Teus-Jan en het personeel van van Bentum Hoveniers heeft onze woning een prachtig jasje gekregen. Wat startte met een prachtig ontwerp door Marian waarin ze werkelijk al onze wensen wist te vervullen. Door haar perfectionisme en gevoel voor stijl was er absoluut een match. Dit gaf veel vertrouwen. Met onze kritische blik en heel soms ook een twijfel bij het maken van bepaalde keuzes hebben we ons toch telkens laten leiden door de expertise van Marian. Gelukkig! We hebben achteraf meerder malen gezegd: Marian, je had helemaal gelijk! En Teus-Jan en zijn broers die de realisatie van de tuin voor hun rekening namen. Wat een chemie en gezelligheid hebben wij ervaren. Er is echt vakwerk geleverd, met oog voor elk detail. En niets was teveel gevraagd. Kortom: onze ervaring met van Bentum Hoveniers is top!

Gijs en Marloes